N TOWERS SİTESİ İÇİNDE SATILIK VEYA KİRALIK DAİRELER HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER

03.03.2022 - 21.33.48 - Kategoriler: Genel , Genel , Emlak , Genel , Konut Kredisi

Emlak

Ntowers Fiyatları ve Projesi - Zingat

N Towers Sitesi; İstanbul’un en hızlı değerlenen ve prim yapma imkanı en yüksek yerleşim bölgelerinden biri olan Esenyurt’un Akevler Mahallesi'nde yer alıyor. Yatırımlık veya oturumluk daire satın almak isteyenlerin uğrak noktası olan Esenyurt her geçen gün büyük projelere şahitlik ediyor.Bunlardan biri de NTowers.

Toplamda 30.000 m²’lik bir alana inşa edilen Ntowers yaklaşık %75 ' lik bir yeşil alana sahip. Çok yakınında bulunan toplam 250.000 m²'lik Şehitler Parkı ve Gaziler Parkı'nın yeşil alanı  ile bütünleşmiş, sakinlerine doğayla iç içe yaşama fırsatı sunuyor. Bu iki park Türkiye’nin en büyük şehir parklarından sayılıyor.

Geniş bir sosyal alana sahip olan NTowers Beylikdüzü-Esenyurt bölgelerinde satılık ve kiralık daire sahibi olmak isteyenler için mükemmel bir seçenek. Ntowers’da sizin ve ailenizin ihtiyacına göre; 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Esenyurt Ntowers’da sizin ve ailenizin ihtiyacına göre; satılık 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Daireler kullanışlı ferah bir alana sahip. Esenyurt'ta site içerisinde satılık daire arayanlar için ideal seçenekleri mevcut. Aynı zamanda 21 adet iş yeri bulunuyor.

Ntowers’da sizin ve ailenizin güvenliği için 24 saat güvenlik birimleri hizmet veriyor. Ayrıca acil durumlar için, Ntowers bünyesinde sizlere 24 saat ücretsiz olarak sağlık hizmeti veriliyor. Bölge merkezlerine güvenle ulaşabilmeniz içinse, Ntowers servisleri hazır bekliyor. Ve  küçük çocuklarınızı güvenle emanet edebileceğiniz bir kreş de bulunuyor. Aynı zamanda gerek komşularınızla, gerekse sizi ziyarete gelen misafirlerinizle birlikte yararlanabileceğiniz; restaurantlar ve bistro cafeler bulunuyor.

Ntowers’daki bu muhteşem yaşama en uygun fiyatlar ve ödeme koşulları ile sahip olabilir, hayatınızda konforlu ve kaliteli bir döneme başlayabilirsiniz.. Eğer Esenyurt'ta satılık daire arayışınızda amacınız sadece yatırım yapmaksa, İstanbul’un en sağlam zeminine sahip ve en hızlı değerlenen yerleşim bölgelerinden biri olan Esenyurt’ta bulunan Ntowers tam size göre.

Tercih edilmesi için fazlaca sebep olan Esenyurt NTowers'ta satılık veya kiralık daire seçnekleri sınırlı sayıda.

Beylikdüzü Satılık Daire ve Esenyurt Satılık Daire Seçeneklerimiz İçin Tıklayınız...

Daha Fazla Bilgi ve Daire Sunumları İçin Lütfen Arayınız

İLETİŞİM

0533 431 80 34

0533 431 88 34