REGNUM ASTRUM TOWERS HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER VE SATILIK KİRALIK DAİRE BİLGİLERİ

06.03.2022 - 23.28.20 - Kategoriler: Genel , Genel , Emlak , Genel , Konut Kredisi

Emlak

REGNUM ASTRUM TOWERS

Regnum Astrum Towers ayrıcalıklı bır konumda yer alıyor. Beylikdüzü-Esenyurt lokasyonlarında daire satın almak isteyen müşterilerimiz için ideal bir seçenek.

Regnum Astrum Towers'da daire satın almaya karar verirseniz ; şehrin trafiğinden ve gürültüsünden uzak, merkezi bir yaşama yakın olacaksınız. İstanbul Haramidere'de bulunan Astrum Towers Avcılar Bahçeşehir bağlantı yolunun hemen yanında bulunuyor. 34.000 m² üzerine inşa edilen, 5 blok ve 1285 daireden oluşan Regnum Astrum Towers, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1(dubleks) seçenekleri ile her gelir seviyesindeki müşterilerimize hitap etmektedir.

NOT : Astrum Towers‘ta Dünyanın önemli sorunlarından biri olan küresel ısınmayı göz önünde bulundurarak, yeşil alanların sulanmasında yağmur sularını toplayan ve tekrar hayata geçiren bir sistemin mevcuttur. Ayrıca bloklarından birine yerleştirilen gözlemevindeki teleskop ile, sakinlerine uzayı izleme imkanı sunan Astrum Towers  bu özelliği ile “ilk ve tek proje” olma unvanına sahiptir. Uzay gözlemevinde tüketicilerin kullanımına sunulan teleskopla daha önce hiç görmediğiniz bir gökyüzü görebilir ve kurulan gök bilim kütüphanesi ile de merak ettiğiniz bütün bilgileri bulabilirsiniz.

Bulunduğu merkezi konumdan dolayı ihtiyacınız olabilecek her yere yakın konumdadır. Beykent Üniversitesi,Bahçeşehir Üniversitesi,Fatih Üniversitesi,İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü,birçok anaokulu,ilköğretim ve lise,kısaca her düzeydeki eğitim kurumuna, Avcılar Hospital, Avcılar Medicana, Bahçeşehir Alman Hastanesi gibi sağlık kuruluşlarına, CarrefourSA, Migros, Bauhaus gibi alışveriş merkezlerine, Beylikdüzü AVM, Beylicium gibi merkezlere yakın olan Regnum Astrum Towers, İstanbul trafiğinde harcadığınız süreyi kısaltıyor ve hayatınızı kolaylaştırıyor.

Astrum Towers'dan ev sahibi olan müşterilerimiz sadece bir konut değil, yaşam kalitesi de satın almaktadırlar. Yemyeşil bir doğa, çeşitli aktivitelere imkan veren sosyal tesisler, kişisel güvenliğin 24 saat sağlandığı bir ortam, depreme dayanıklı daireler, çocuklar için oyun parkları ve daha pek çok olanak bir arada.. Güvenlik kontrollü yaya ve araç girişleri ile site sakinlerinin kişisel güvenlikleri de site içi kapalı devre CCTV sistemi ile kontrol altına alınmaktadır.

Astrum Towers site sakinleri İstanbul’un tüm dezavantajlarına uzak, avantajlarına ise yakın olacaklar.

Sizde bu avantajlı yaşam alanında yaşamak veya yatırım amaçlı ev sahibi olmak istiyorsanız 

En uygun fiyat garantisi ile Regnum Astrum Tower da satılık daire seçeneklerimiz ile sizlere hizmet vermekteyiz.

Regnum Astrum Tower satılık daire ilanlarımız için tıklayınız...

Daha fazla bilgi ve daire sunumları için lütfen arayınız

İLETİŞİM

0533 431 88 34

0533 431 80 34