Beylikdüzü Yaşam Rehberi

14.03.2019 - 21.14.36 - Kategoriler: Genel

Emlak

İstanbulun yükselen değeri Beylikdüzü sürekli gelişmesi ile gözleri hep üzerinde tutmayı başarıyor. Son zamanların en çok göç alan ilçelerinin başında gelmesi bu bilgiyi doğrular nitelikte. Bu yeni göç beraberinde düzenli bir yaşamı sunmakta. Veriler ile gidersek şunları görmek pek mümkündür. Resmi kayıtlarda 315.129 kişi nüfusa sahip Beylikdüzü , bulundurduğu fuar alanları ve sanayisi ile yurtiçi ve yurtdışı sürekli bir misafir insan potansiyelinede sahiptir. Beylikdüzü'nün böylesine dinamik ve hareketli bir ilçe olmasının altında yatan sebep ise % 37 oranında genç nüfusa  %53 oranında orta yaş grubundaki insan nüfusuna öncülük etmesidir. Bu nüfusun %34'ünün üniversite mezunu olması ise Beylikdüzü'nü daha bir yaşanılacak yer haline getirmiştir.Keza her okumuş birey ülkenin faydasına daha yararlı işlere imza atmaktadır.

Böylesine genç bir ilçenin hareketli olmaması beklenemezdi. Çevresel koşullarınında bu çerçevede gelişmesi ile her zaman çekici bir bölge olmuştur. Beylikdüzünde kültürel etkinliklere yıllardır rutin olarak önem verilmektedir. Her yıl Migros Avm konserleri ile binlerce insan dönemin en güçlü ses sanatçıları ile buluşmaktadır. Çeşitli guinness rekor denemelerininde yapıldığı Beylikdüzü Migros avm'de güzel vakitler geçirebilirsiniz.

Yaşam Vadisi , İstanbul'un en kaliteli yaşam merkezlerinden biri olmaya adam yaşam vadisi 19 Mayıs 2017'de açıldığı günden beri değerli misafirlerini en iyi şekilde ağırlıyor. 1 Milyon m2'den daha büyük olan vadiye Beylikdüzü'nün nefesi diyebiliriz. Yılın belirli dönemlerinde çok güçlü etkinliklere imza atılmaktadır. Beylikdüzü hakkında etkinlikleri belediyenin web sitesinden takip edebilirisiniz. Ramazan ayında hergün önce söyleşilerin yapıldığı, boyama , heykeltraş , müzik etkinliklerinin düzenlendiği bir süreç işlemektedir. Her ramazan akşamı ise ünlü sanatçıların konserleri olmaktadır ki görülmeye değer. Yeşilliğin ve ormanın içinde canlı müzik, açık havada yayılmış birbirileri ile sohbet halinde insanlar, panayır havasında bir ortam ve mısır, pamuk şeker, kahve, dondurma, mesir macuncuları ile muazzam zaman geçirebilceğiniz bir hal almaktadır. Yaşam vadisi içerisinde 7km lik bir yürüyüş yolu olmakla beraber Japon Bahçesinde ünlü  japon mimarisi, bitkileri ve havuzu görebilrisiniz. Japon havuzunda bulunun yüzlerce canlı balık, kaplumbağa ve bitkiler sizi bambaşka dünyalara götürecektir. Vadide köpeklerde unutulmamış, onlar için eğitim alanları sayesinde birlikte eğlenceli vakit geçirebirisiniz.Açık havada spor etkinliklerininde yer aldığı etkinlikler olmaktadır.Siz en iyisi Yaşam Vadisi'ni görün. 

Kültür merkezlerinde tiyatro, sinema ve konserlerin yanı sıra kütüphane ve ders çalışma alanları imkanlarıda ön plana çıkmaktadır.

Tüm ihtiyaçlarınızı bulabileceğiniz onlarca avm , alışveriş ve eğlence için bir diğer seçenek olarak önünze çıkacaktır.

Tüyap fuar merkezi ise her hafta farklı bir kategoriden fuar ile Dünya'yı Beylikdüzüne getirmektedir. ilgi alanınıza göre bu fuarlar sizler için güzel zaman geçirebilceğiniz, hatta işlerinize yararı dokunabilecek anlar sunmaktadır.

Gezmeniz ve görmeniz gereken onlarca alana sahip Beylikdüzü bu yazıya sığmayacak kadar yaşanılası...

Sima Yapı Gyo  olarak sizi bu huzura kavuşturmak için Beylikdüzü'nün onlarca muhitinden en kaliteli ve yatırıma uygun satılık dairelerini sizlere sunmaktayız. Marmara Park alt bölgesindeki 2 ofisimizle tam kapsamlı emlak hizmeti vererek, sizlerin geleceğine en güzel dokunuşu yapmaktayız. 

Beylikdüzü Yaşam Rehberi sayesinde bir takım bilgilere sahip olduğunuz bu bölge Beylikdüzünde satılık daire bakıyorsanız mutlaka bize uğramalısınız.Kahve içmeye bekleriz. Sima Yapı Gyo  - 2019