BEYLİKDÜZÜ VE ESENYURT' TA SATILIK KONUTLAR NEDEN BU KADAR FAZLA TERCİH EDİLİYOR ?

01.04.2020 - 14.32.24 - Kategoriler: Genel , Emlak , Projeler , Arsa-Arazi , Sektörel , Diğer

Emlak

FİYAT

Beylikdüzü ve Esenyurt'ta satılık konut neden bu kadar fazla tercih ediliyor ?

Esenyurt ve Beylikdüzü bölgelerinin geliştirilebilecek arsa stoğunun fazla olması ve imar koşullarının uygun olması üretici açısından bölgeyi cazip hale getiriyor. . İstanbul’da en ucuz konut alınabilecek ilçe. Her bütçeye uygun konut bulunuyor.

Esenyurt ilçesi, uygun fiyatlı konut arzına sahip olması nedeni ile de hem yatırım hem de oturum amaçlı olarak tüketici tarafından tercih edilmektedir.Bölge genelinde 200'ün üzerinde (yapılmış, yapım aşamasında ve yapılması planlanan) proje bulunmakta. Bu da Esenyurt ve Beylikdüzü bölgelerinin tercih edilmesinde önemli rol oynuyor. Bunların en başında ulaşım geliyor.

Esenyurt, ana ulaşım ağlarına oldukça yakın bir konumda yer alıyor. İş sahaları bakımından oldukça zengin olan Esenyurt’ta birçok fabrika ve firma faaliyet gösteriyor. Metrobüse yakın olması ve metro güzergahı içinde yer alması önemli bir avantaj. Beylikdüzü ilçesi ile komşu olması ve sadece E-5 karayolu ile ayrılmaları Esenyurt’a değer katıyor. Esenyurt’tan yatırım ya da oturum amaçlı satın alınacak dairelerin zarar ettirme gibi bir durumu yok. Aksine zaman içerinde pirim yapabilecek yegane bölgelerden biri. İlçede satılık ve kiralık konut talebi oldukça yüksek. Sosyal alanları da son yıllarda yaygınlaşmaya başladı. Avcılar, Büyükçekmece, Başakşehir, Beylikdüzü, Silivri gibi ilçelere yakın. Yapımı hala tamamlanmamış olan yeni havalimanına ulaşım açısından en yakın bölge.

Mega kent İstanbul'un son yıllarda öne çıkan ve gelişen bölgelerinin en başında Esenyurt-Beylikdüzü hattı geliyor. Büyük çaplı ve kent merkezine göre uygun fiyatlı gayrimenkul bulunabilen bölgede Topuzlar'dan Özyurtlar'a, Babacan'dan İnanlar'a Gül İnşaat'tan Başyapıt'a kadar pek çok markalı konut üreticisinin projelerini görmekteyiz. Geçmişte proje yoğunluğu nedeniyle fiyatlarda düşüş yaşanan bölge, metrobüs hattının hayata geçmesiyle hareketlendi. Günümüzde ise bölgedeki yapılaşma tüm hızıyla devam ediyor.

Beylikdüzü Sima Yapı Gayrimenkul olarak; profesyonel ekip arkadaşlarımız ve 7/24 ulaşım sağlayabileceğiniz çağrı merkezimiz ile birlikte, tüm gayrimenkul alım ve satım işlemlerinizde sizlere gerekli hizmeti vermek için buradayız.

Ülke olarak geçirdiğimiz bu zor günlerde,  şubelerimiz ve şirket araçlarımız korona virüs tehdidine karşı günlük olarak dezenfekte edilmektedir. Siz değerli vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla satılık ve kiralık gayrimenkullerimizi görmek için bizi ziyaret edebilirsiniz.

Detaylı bilgi için 0533 431 88 34 nolu telefonu arayabilirsiniz.

SATILIK DAİRE SEÇENEKLERİMİZ İÇİN TIKLAYINIZ...